DT-Holding

Ahmed Hamdy Tüneli II projesi sözleşmesinin imzalanması

06

Dec 2020

Deutschland Technology ve Siemens, Ahmed Hamdy Tüneli 2’nin ekipman ve sistemlerini sağlamakla sorumlu olan iki şirkettir.

Siemens ve UDT ittifakı, Süveyş Kanalı’nın altında yer alan Ahmed Hamdy Tüneli 2 için operasyonel kontrol sistemlerini tedarik etme sözleşmesi aldı. Anlaşma, projenin teknoloji çözümlerini sağlamakla sorumlu olan UDT tarafından düzenlenen bir törenle Kahire’de imzalandı. Siemens tarafından sağlanacak dijital teknoloji, tünel içerisindeki araçların güvenli ve etkili bir şekilde taşınmasını sağlayacaktır.

Bu, havalandırma, trafik, iletişim, yangın alarmları ve doğrusal ısı tespiti ile birlikte SCADA sistemlerini kapsayan kapsamlı kontrol sistemleri aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Bu sistemler, 7/24 izleme sağlamakta ve işletme koşullarını değerlendirmek ve trafik akışını iyileştirmek ve güvenlik seviyelerini artırmak için gerekli önlemler hakkında kararlar almak amacıyla verileri gerçek zamanlı olarak analiz etmektedir.

CEO’muz Dr. Mohamed Sorour, bu ittifakın uzmanlık, seviye ve deneyim açısından rekabetçi insan kaynaklarına sahip olduğunu açıkladı. Bir araya geldiğinde, bu durum ittifakın Arap ve Afrika pazarlarına girmek için bir teknik mühendislik varlığı oluşturmasını teşvik etmektedir.